Reparatii Injectoare Audi A4 B7 2.0 TDI

Reparatii Injectoare Audi A4 B7 – SC Electronic Diesel Sistem SRL

Suntem un atelier profesional din Buzau care testeaza, repara si reconditioneaza injectoare si pompe de injectie pentru Audi A4 B7cu ajutorul unor tehnologii de ultima generatie. SC Electronic Diesel Sistem vine in ajutorul dumneavoastra cu o echipa de profesionisti calificati in repararea sistemelor de injectie BOSCH si ofera in mod constant servicii de calitate.

Folosind o varietate de metode , ca de exemplu cititori de coduri si senzori, ne putem asigura ca tate problemele sunt detectate, nu doar cele evidente. Aceasta atentie la detalii este motivul pentru care clientii revin in service-ul nostru.

Ca toate serviciile noastre oferite, testarea injectoarelor Audi A4 B7  incepe cu o curatare externa, urmata de o pre-testare pentru a masura performantele de baza, adica performatele injectorului la intrarea masinii in service. Pentru injectoarele Audi A4 B7 folosim un banc de testare computerizat pentru a opera injectorul Audi A4 B7  in conditii cat mai apropiate de cele “reale” si pentru a evalua cu precizie performantele injectorului.

Din aceste teste identificam ce injectoare Audi au nevoie de reparatii sau sunt de inlocuit si care sunt in stare buna, cee ace inseamna ca nu trebuie sa cheltuiti bani pentru inlocuirea tuturor injectoarelor.

NOTA!!! Din respect pentru clientul nostru si pentru a va folosi cat mai repede de masina personala, SC Electronic Diesel Sistem SRL pune la dispozitia clientului posibilitatea de a inlocui injectoarele, pe loc,  cu unele reconditionate si compatibile cu masina dumneavoastra, in urma unei pre-testari a injectoarelor existente pe masina, clientul urmand sa plateasca doar contravaloarea reparatiei fara costuri suplimentare. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0740 623 432

Procedeul folosit in repararea injectoarelor Audi A4 B7 ofera transparenta muncii noastre si reparatiei sistemului de injectie. Fiecare reparatie va fi insotita de un rezumat al problemelor gasite, impreuna cu modalitatea in care pot fi remediate. Personalul nostru va fi pregatit sa raspunda la orice intrebare pe care o aveti cu privire la acest procedeu.

Injectoare Audi A4 B7 2.0 TDI - Reparatii injectoare Reparatii Injectoare Audi A4 B7

Injectoare Audi A4 B7

Injector Audi A4 B7 banc injectoare audi a4