Injectoare reconditionate Opel

Suntem un service profesional care realizeaza reconditionari injectoare Opel si reparatii injectoare Opel  pentru injectoare Opel common rail cu ajutorul aparatelor si tehnologiilor furnizate de producatorii sistemelor de injectie Bosch.

Cum se reconditioneaza injectoarele Opel ? prin inlocuire de componente uzate cu piese noi.Injectoarele reconditionate Opel se readuc la parametrii de fabrica.

Injectoarele reconditionate Opel sunt supuse testarii pentru a afla parametrii de functionare.

Operatiunea de reconditonare se efectueaza doar in service-uri special dotate pentru aceasta activitate precum un laborator prefesional dotat cu aparatura de ultima generatie pentru calibrare, testare.

   La patru injectoare reconditionate de Opel, va oferim manopera gratuit si garantie de Vezi aici Termeni si conditii Garantie Preferam sa ajungeti cu masina la noi pentru a face o diagnoza completa, dar daca nu mai e deplasabila puteti trimite injectoarele si prin curier rapid. Pentru orice alte tipuri de  injectoare va rugam sa ne contactati telefonic la : 0740.623.432 / 0763.410.708

Injectoare reconditionate Opel 1.3 CDTI, 1.7 CDTI, 1.9 CDTI

injectoare reconditionate opel 1.7 cdti

injectoare reconditionate opel 1.3 cdtiinjectoare reconditionate opel 1.9 cdtibanc injectoare reconditionate opelservice injectoare opel reconditionate

Injectoare reconditionate Opel 1.3 CDTI, 1.7 CDTI, 1.9 CDTI