Reparatii injectoare Audi

Reparatii Injectoare Audi – SC Electronic Diesel Sistem

Suntem un atelier profesional din Buzau care testeaza, repara si reconditioneaza injectoare si pompe de injectie pentru Audi cu ajutorul unor tehnologii de ultima generatie. SC Electronic Diesel Sistem vine in ajutorul dumneavoastra cu o echipa de profesionisti calificati in repararea sistemelor de injectie Bosch, Delphi, Piezo, Siemens, Denso, Pompe Duze  si ofera in mod constant servicii de calitate.

Folosind o varietate de metode , ca de exemplu cititori de coduri si senzori, ne putem asigura ca toate problemele sunt detectate, nu doar cele evidente. Aceasta atentie la detalii este motivul pentru care clientii revin in service-ul nostru.

Ca toate serviciile noastre oferite, testarea injectoarelor Audi  incepe cu o curatare externa, urmata de o pre-testare pentru a masura performantele de baza, adica performatele injectorului la intrarea masinii in service. Pentru injectoarele Audi folosim un banc de testare computerizat pentru a verifica injectorul Audi  in conditii cat mai apropiate de cele “reale” si pentru a evalua cu precizie performantele injectorului.

Din aceste teste identificam ce injectoare Audi au nevoie de reparatii sau sunt de inlocuit si care sunt in stare buna, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa cheltuiti bani pentru inlocuirea tuturor injectoarelor.

Reparam orice injector de Audi A4, Audi A6, Audi A7, Audi A8, Audi Q7, Audi Q5, motoare 2.7 TDI – 3.0 TDI V6.

Reparam si injectoare Pompe Duze la motoarele de 1.9 TDI – 2.0 TDI.

Injectoare reconditionate Audi A6 , Audi A7, Audi A8, Audi Q7 2.7 TDI - 3.0 TDI

banc injectoare reconditionare injectoare audi

reparatii injectoare pompe duze buzau

injectoare reconditionate audiinjectoare noi audi reconditionateinjector reconditionat audi piezo bosch

banc testare si calibrari injectoare pompe duze PD - vw, audi, skoda, seatservice injectoare audi