Reparatii injectoare Chrysler

Reparatii injectoare Chrysler – SC Electronic Diesel Sistem SRL

Suntem un atelier profesional din Buzau care testeaza, repara si reconditioneaza injectoare Chrysler cu ajutorul unor tehnologii de ultima generatie. SC Electronic Diesel Sistem SRL vine in ajutorul dumneavoastra cu o echipa de profesionisti calificati in repararea sistemelor de injectie BOSCH, DELPHI, PIEZO, SIEMENS, DENSO, etc  si ofera in mod constant servicii de calitate.

Folosind o varietate de metode , ca de exemplu cititori de coduri si senzori, ne putem asigura ca toate problemele sunt detectate, nu doar cele evidente. Aceasta atentie la detalii este motivul pentru care clientii revin in service-ul nostru.

Ca toate serviciile noastre oferite, testarea injectoarelor Chrysler incepe cu o curatare externa, urmata de o pre-testare pentru a masura performantele de baza, adica performatele injectorului la intrarea masinii in service. Pentru injectoarele Chrysler folosim o banca de testare computerizata pentru a opera injectorul Chrysler in conditii cat mai apropiate de cele “reale” si pentru a evalua cu precizie performantele injectorului.

Din aceste teste identificam ce injectoare Chrysler au nevoie de reparatii sau sunt de inlocuit si care sunt in stare buna, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa cheltuiti bani pentru inlocuirea tuturor injectoarelor.

NOTA!!! Din respect pentru clientul nostru si pentru a va folosi cat mai repede de masina personala, SC Electronic Diesel Sistem SRL pune la dispozitia clientului posibilitatea de a inlocui injectoarele, pe loc,  cu unele reconditionate si compatibile cu masina dumneavoastra, in urma unei pre-testari a injectoarelor existente pe masina, clientul urmand sa plateasca doar contravaloarea reparatiei fara costuri suplimentare. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0740 623 432

Procedeul folosit in repararea injectoarelor Chrysler ofera transparenta muncii noastre si reparatiei sistemului de injectie. Fiecare reparatie va fi insotita de un rezumat al problemelor gasite, impreuna cu modalitatea in care pot fi remediate. Personalul nostru va fi pregatit sa raspunda la orice intrebare pe care o aveti cu privire la acest procedeu.

Reparatii Injectoare ChryslerReparatii Injectoare Chrysler

Injectoare Chrysler Voyager IV cu motor 2.5 CRD de 141 CP fabricate în intervalul 2000-2007, respectiv 2.8 CRD de 150 CP fabricate în intervalul 2004-2007; Jeep Cherokee cu motor 2.5 CRD de 143 CP fabricate în intervalul 2001-2004, respectiv 2.8 CRD de 150 și 163 CP fabricate în intervalul 2002-2004.