Reparatii injectoare Cummins

SC Electronic Diesel Sistem Service reparatii injectoare Cummins

Daca vehiculul dumneavoastra ruleaza pe un sistem de injectie cu combustibil alimentat de Cummins, atunci trebuie sa stiti ca SC Electronic Diesel Sistem SRL este un service specializat pentru aceasta marca.

Noi va putem ajuta sa economisiti timp si bani prin diagnosticarea, testarea, repararea si reconditionarea injectoarelor marca Cummins.

Service-ul nostru este echipat cu aparatura de ultima generatie, iar inainte de a face orice reparatie, noi testam mai intai injectorul Cummins ca sa avem o diagnosticare completa, acesta fiind un pas mare de economisire a timpului in depanarea injectoarelor Cummins.

Intretinerea regulata a injectoarelor Cummins,  in conformitate cu specificatiile producatorului, o durata de viata mai indelungata a motorului masinii dumneavoastra.

In calitate de specialisti in testari, reparatii si reconditionari injectoare Cummins va recomandam sa acordati o atentie deosebita sistemului de injectie al masinii proprii, pentru ai spori eficienta, a prelungi durata de viata a motorului si de a economisi bani si timp.

Mai multe detalii la tel. 0740623432

Reparatii injectoare Cumminsinjector cumminsReparatii injectoare CumminsReparatii injectoare Cummins