Reparatii injectoare Logan 1.5 DCI – Reconditionari injectoare Logan

Reparatii injectoare Logan 1.5 DCI – SC Electronic Diesel Sistem

Suntem un atelier profesional din Buzau care testeaza, repara si reconditioneaza injectoare pentru Logan 1.5 DCI cu ajutorul unor tehnologii de ultima generatie. SC Electronic Diesel Sistem vine in ajutorul dumneavoastra cu o echipa de profesionisti calificati in repararea sistemelor de injectie DELPHI, BOSCH, PIEZO, SIEMENS, DENSO, etc  si ofera in mod constant servicii de calitate.

Folosind o varietate de metode , ca de exemplu cititori de coduri si senzori, ne putem asigura ca tate problemele sunt detectate, nu doar cele evidente. Aceasta atentie la detalii este motivul pentru care clientii revin in service-ul nostru.

Ca toate serviciile noastre oferite, testarea injectoarelor Logan 1.5 DCI incepe cu o curatare externa, urmata de o pre-testare pentru a masura performantele de baza, adica performatele injectorului la intrarea masinii in service. Pentru injectoarele Logan 1.5 DCI folosim un banc de testare computerizat pentru a opera injectorul Logan 1.5 DCI in conditii cat mai apropiate de cele “reale” si pentru a evalua cu precizie performantele injectorului.

Din aceste teste identificam ce injectoare Logan 1.5 DCI au nevoie de reparatii sau sunt de inlocuit si care sunt in stare buna, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa cheltuiti bani pentru inlocuirea tuturor injectoarelor.

NOTA!!! Din respect pentru clientul nostru si pentru a va folosi cat mai repede de masina personala, SC Electronic Diesel Sistem pune la dispozitia clientului posibilitatea de a inlocui injectoarele, pe loc,  cu unele reconditionate si compatibile cu masina dumneavoastra, in urma unei pre-testari a injectoarelor existente pe masina, clientul urmand sa plateasca doar contravaloarea reparatiei fara costuri suplimentare. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0740 623 432

Procedeul folosit in repararea injectoarelor Logan 1.5 DCI ofera transparenta muncii noastre si reparatiei sistemului de injectie Delphi. Fiecare reparatie va fi insotita de un rezumat al problemelor gasite, impreuna cu modalitatea in care pot fi remediate. Personalul nostru va fi pregatit sa raspunda la orice intrebare pe care o aveti cu privire la acest procedeu.

Reparat Injectoare Logan 1.5 DCI EURO 3

Reconditionat Injectoare Logan Delphi

Reparatie injectoare Logan 1.5 DCI EURO 4

Dacia Duster 1.5 DCI K9K796 (2010 -) Euro 4
Dacia Logan 1.5 DCI K9K796 (2010 -) Euro 4
Dacia Logan 1.5 DCI K9K792 (2005 -) Euro 4
Dacia Logan 1.5 DCI K9K790 (2005 -) Euro 3
Dacia Logan 1.5 DCI K9K794 (2007 -) Euro 3