Reparatii injectoare Delphi – Atelier specializat reparatii injectoare diesel

SC Electronic Diesel Sistem reparatii injectoare Delphi

Daca vehiculul dumneavoastra ruleaza pe un sistem de injectie cu combustibil alimentat de Delphi, atunci trebuie sa stiti ca SC Electronic Diesel Sistem este un service specializat pentru aceasta marca.

Noi va putem ajuta sa economisiti timp si bani prin diagnosticarea, testarea, repararea si reconditionarea injectoarelor marca Delphi.

Service-ul nostru este echipat cu aparatura de ultima generatie, iar inainte de a face orice reparatie, noi testam mai intai injectorul Delphi ca sa avem o diagnosticare completa, acesta fiind un pas mare de economisire a timpului in depanarea injectoarelor Delphi.

Intretinerea regulata a injectoarelor Delphi,  in conformitate cu specificatiile producatorului, o durata de viata mai indelungata a motorului masinii dumneavoastra.

In calitate de specialisti in testari, recnditionari si reparatii injectoare Delphi va recomandam sa acordati o atentie deosebita sistemului de injectie al masinii proprii, pentru ai spori eficienta, a prelungi durata de viata a motorului si de a economisi bani si timp.

Alaturi de pompele de combustibil diesel, lucram si cu toate injectorii de combustibil diesel (EUI și EUP) si acum avem capacitatea de a lucra la sistemele moderne de combustibil common rail pe toate autoturismele si vehiculele utilitare usoare.
Scopul nostru este de a oferi servicii si suport tuturor clientilor cu motoare diesel. Fie ca detineti o flota de camioane, un echipament agricol, o masina de taiat lemn, un generator, o barca, o masina de tuns iarba sau o masina personala Delphi daca detineti un motor diesel, ganditi-va la SC Electronic Diesel Sistem.

Cum ne gasiti?

Reparatii Injectoare Delphi – injectoarele Delphi sunt calibrate electronic pe banc STARDEX , dupa testare bancul calibreaza si codeaza fiecare injector in parte.

Dupa verificarea injectorului DELPHI, este montat pe autoturism si se introduce codul dat de banc in calculatorul masinii pentru a vedea calculatorul parametrii de lucru al injectorului Delphi.

Fiecare injector reparat obţine un cod nou de corecţie generat în faza testarii. Introducerea lor în modulul CPU al motorului garanteaza functionarea corespunzatoare a injectoarelor montate pe autovehicul.

Ce inseamna cod hexazecimal pentru injector Delphi :
Parametri de lucru al injectorului DELPHI, timp de raspuns al bobinei , retur, preinjectie, debite , cantitate pulverizata in capul pistonului,etc

Simptome injectoare defecte : fum alb, fum negru, pornire grea, tacanit odata cu turatia motorului, fluctuatii de presiune, oprire in timpul mersului, consum marit de combustibil, demaraj greoi.

Reparatii injectoare Delphi pentru : Logan 1.5 DCI , Ford, Renault, Kia, Ssang Yong, Nissan, Citroen C5, Peugeot 408 ,Mercedes CDI 2.2 si 2.7 CDI, Ford 2.0 TDCI si Ford 1.8 TDCI,Mercedes E CLASS, Mercedes C CLASS, reparatii injectoare Logan

Toate injectoarele DELPHI reparate de firma noastra, beneficiaza de factura si certificat de garantie.

Folosim kituri originale DELPHI (supape, duze)

Atelierul nostru de reparatii injectoare DELPHI / reconditionari injectoare DELPHI dispune de aparatura profesionala pentru testari, verificari, calibrari injectoare DELPHI.

Reparam orice injector Delphi Euro 3 – Euro 4 – Euro 5. Relatii la tel. 0740623432