Reparatii injectoare Renault – Reconditionari injectoare Buzau

Reparatii injectoare Renault

Suntem un atelier profesional din Buzau care testeaza, repara si reconditioneaza injectoare pentru Renault cu ajutorul unor tehnologii de ultima generatie. Electronic Diesel Sistem vine in ajutorul dumneavoastra cu o echipa de profesionisti calificati in repararea sistemelor de injectie BOSH, DELPHI, PIEZO, SIEMENS, DENSO, etc  si ofera in mod constant servicii de calitate.

Folosind o varietate de metode , ca de exemplu cititori de coduri si senzori, ne putem asigura ca tate problemele sunt detectate, nu doar cele evidente. Aceasta atentie la detalii este motivul pentru care clientii revin in service-ul nostru.

Ca toate serviciile noastre oferite, testarea injectoarelor Renault incepe cu o curatare externa, urmata de o pre-testare pentru a masura performantele de baza, adica performatele injectorului la intrarea masinii in service. Pentru injectoarele Renault folosim un banc testare computerizat pentru a opera injectorul Renault in conditii cat mai apropiate de cele “reale” si pentru a evalua cu precizie performantele injectorului.

Din aceste teste identificam ce injectoare Renault au nevoie de reparatii sau sunt de inlocuit si care sunt in stare buna, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa cheltuiti bani pentru inlocuirea tuturor injectoarelor.

Procedeul folosit in repararea injectoarelor Renault ofera transparenta muncii noastre si reparatiei sistemului de injectie. Fiecare reparatie va fi insotita de un rezumat al problemelor gasite, impreuna cu modalitatea in care pot fi remediate. Echipa noastra va fi pregatita sa raspunda la orice intrebare pe care o aveti cu privire la acest procedeu.

Reparatii injectoare Renault - Atelier reparatii injectoare Buzau