Reparatii injectoare Siemens 2.0 TDI – Audi, Seat, Skoda, VW

REPARATII INJECTOARE  POMPA DUZE SIEMENS SI CONTINENTAL 2.0 TDI
Reparam injectoare pompa duze Siemens pentru motoare TDi (03G130073D / 03G130073DX / 03G130073S / 03G130073SX / 03G130073M / 03G130073MX / 03G130073T / 03G130073TX). Aceste injectoare echipeaza o gama larga de autovehicule Volkswagen (Passat cu motor BKP, BMA, BVE sau BVR, Golf, Jetta, Transporter), Audi, Seat si Skoda. Pentru toate injectoarele Siemens reparate de noi beneficiati de garantie.

Conditiile de garantie sunt identice cu cele pentru injectoarele noi achizitionate din reprezentatele VW, insa reparatia va costa doar o fractiune din pretul piesei noi.

Cum se procedeaza?
Optiunea 1 – Ne trimiteti injectorul dvs. defect. Acesta va fi verificat, reparat si testat in termen de 3-4 zile lucratoare. Dupa finalizarea testelor veti fi contactat in vederea efectuarii platii (trimitem si cu plata ramburs). Injectorul reparat este expediat prin curier la adresa indicata de dvs.
Optiunea 2 – Inlocuirea pe loc a piesei defecte. Daca alegeti aceasta varianta, va expediem un injector deja reparat si testat in ziua in care receptionam de la dvs. injectorul defect, dupa ce ne convingem ca acesta indeplineste conditiile tehnice pentru a fi acceptat ca piesa veche (nu a fost deschis si nu prezinta defecte fizice). Momentan exista injectoare gata reparate pe stoc, insa va rugam sa verificati telefonic disponibilitatea acestora, inainte de a ne expedia injectorul dvs. defect.

Injectoarele sunt testate inainte de reconditionare,inlocuim piesele uzate din injector cu piese noi originale dupa care se testeaza pe bancul de proba si se aloca un nou cod hexadecimal.Garantie si montaj gratuit. Vezi Aici Termeni si Garantie

injector pompa duza.

Content Protection by DMCA.com

Content Protection by DMCA.com
SUNA ACUM