Reparatii injectoare Siemens 1.6 TDI Vw, Audi, Skoda, Seat

SC Electronic Diesel Sistem Service reparatii injectoare Siemens

Daca vehiculul dumneavoastra ruleaza pe un sistem de injectie Siemens, atunci trebuie sa stiti ca SC Electronic Diesel Sistem SRL este un service specializat pentru aceast tip de injector.

Noi va putem ajuta sa economisiti timp si bani prin diagnosticarea, testarea, repararea si reconditionarea injectoarelor marca Siemens.

Service-ul nostru este echipat cu aparatura de ultima generatie, iar inainte de a face orice reparatie, noi testam mai intai injectorul Siemens sa avem o diagnosticare completa, acesta fiind un pas mare de economisire a timpului in procesul de reparatie pentru injectoare Siemens.

Intretinerea regulata a injectoarelor Siemens,  in conformitate cu specificatiile producatorului, o durata de viata mai indelungata a motorului masinii dumneavoastra.

In calitate de specialisti in testari, reparatii si reconditionari injectoare Siemens va recomandam sa acordati o atentie deosebita sistemului de injectie al masinii proprii, pentru ai spori eficienta, a prelungi durata de viata a motorului.

Alaturi de pompele de combustibil diesel, lucram si cu toate injectorii de combustibil diesel (EUI și EUP) si acum avem capacitatea de a lucra la sistemele moderne de combustibil common rail pe toate autoturismele si vehiculele utilitare usoare.
Scopul nostru este de a oferi servicii si suport tuturor clientilor cu motoare diesel echipate cu injectoare Siemens VDO.

Reparatii injectoare Siemens CR VDO

Reparatii injectoare Siemens 1.6 TDI cod motor CAYC, CAYB, CAYA. Reparatia injectorului Siemens presupune inlocuirea pieselor uzate cu piese noi, calibrare si verificare pe banc de proba.

Cea mai buna solutie este sa va deplasati cu masina in service-ul nostru. Montajul este gratuit.

Reparatii Injector 03L130277B 1.6 TDI

Reparatii injectoare  Audi 1.6 TDI

Reparatii injectoare Vw Golf VI 1.6 TDI

Reparatii injectoare Seat Leon 1.6 TDI

Reparatii injectoare Skoda 1.6 TDI

Reparatii injectoare Vw Passat 1.6 TDI

Reparatii injectoare Siemens 1.6 TDI Vw, Audi, Skoda, SeatReparatii injectoare Siemens 1.6 TDI Vw, Audi, Skoda, SeatReparatii injectoare Siemens 1.6 TDI Vw, Audi, Skoda, SeatReparatii injectoare Siemens 1.6 TDI Vw, Audi, Skoda, SeatReparatii injectoare Siemens 1.6 TDI Vw, Audi, Skoda, Seat