Reparatii Pompe Inalta Presiune Renault Clio 1.5 DCI Delphi

Reparatii Pompe Inalta Presiune Renault Clio 1.5 DCI – Reconditionari Pompe Inalta Presiune Renault Clio 1.5 DCI . Verificari pompe inalta presiune Renault 1.5 – Verificari, reconditionari si reparatii pompe de inalta presiune Delphi (common rail) – conform normelor de testare si reglaj

Reparatii Pompe Inalta Presiune Renault Clio 1.5 DCI Delphi

Pompa de inalta presiune Delphi s-a dovedit a fi destul de sensibila la combustibili contaminati cu apa sau impuritati. Datorita lipsei de ungere componentele interne ale pompei capata uzuri accentuate, particulele metalice rezultate avand un efect direct in defectarea injectoarelor.

Societatea noastra verifica pompele de inalta presiune Delphi (common rail) pe bancuri de proba profesionale, in conformitate cu fisele de testare specifice fiecarui cod de piesa in parte. Pe langa verificarile pe bancul de probe, efectuam si o verificare suplimentara, amanuntita, a componentelor interne pentru depistarea uzurilor.
Verificarea pompei de inalta presiune Delphi (common rail), verificam cu strictete toate etapele procesului tehnologic. O atentie deosebita este acordata curatarii tuturor componentelor interne pentru inlaturarea impuritatilor si particulelor metalice rezultate in urma uzurilor aparute la componentele in miscare din interiorul pompei.

Reparatii Pompe Inalta Presiune Renault Clio 1.5 DCI Delphi

Dupa inlocuirea componentelor uzate (exemplu : ax pompa, rulmenti, papuci cu role, pompa de transfer, setul de garnituri), pompa este reasamblata intr-un mediu ferit de praf si impuritati, facandu-se mai apoi o reverificarea a parametrilor de functionare pe bancul de probe.

Este necesar odata cu reparatia integrala a pompei, inlocuirea filtrului de combustibil, curatarea rezervorului, curatarea conductelor tur-retur, reconditionarea injectoarelor, deoarece particulele de metal are contact cu tot ce am enumerat mai sus, facand aceasta operatiune integrala, masina functioneaza in parametri optimi.

Cand lucrarea este facuta partial, exista riscul ca injectoarele sa fie afectate din nou. La sistemele de injectie Delphi preferam ca masina sa ajunga in service-ul nostru, pentru o garantie mai mare.

Reparatii Pompe Inalta Presiune Renault Clio 1.5 DCI Delphi

Firma noastra repara cu garantie pompe de inalta presiune Delphi common rail pentru urmatoarele autovehicule : Renault Clio 1.5 DCI, Renault Megane 1.5 DCI, Dacia Logan 1.5 DCI, Nissan Almera, Suzuki Jimny 1.5 DCI 

reparatii pompe inalta presiune renault clio 1.5 dci

Mai multe detalii la numarul : 0740.623.432
Adresa : Jud. Buzau. Loc. Maracineni, E85, Nr. 104

CONTACT