Termeni si conditii – Reparatii Injectoare

Despre Noi

SC ELECTRONIC DIESEL SISTEM SRL

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: Str. Euro 85, Nr. 104, Loc. Maracineni, Jud. Buzau

Prin e-mail la urmatoarea adresa:

electronicdieselsistem@yahoo.com – pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, confirmare sau anulare comanda, metode de plata, metode de livrare, etc.;

Prin telefon la numarul: 0740.623.432

Definitii

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul www.reconditionariinjectoare.ro

Client – persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

Produse – orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre VanzatorClientului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si sa faca plata acestora.

Vanzator – SC ELECTRONIC DIESEL SISTEM SRL

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele, iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul, www.reconditionariinjectoare.ro precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.reconditionariinjectoare.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.reconditionariinjectoare.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.reconditionariinjectoare.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta www.reconditionariinjectoare.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Inregistrarea ca utilizator

Site-ul www.reconditionariinjectoare.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site).

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.reconditionariinjectoare.ro.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC ELECTRONIC DIESEL SISTEM SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

www.reconditionariinjectoare.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.reconditionariinjectoare.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare www.reconditionariinjectoare.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

– Livrarea produselor se face prin firma de curierat iar produsele vor fi platite ramburs, la primirea coletului

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.reconditionariinjectoare.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

 Descrierea si returnarea produselor

www.reconditionariinjectoare.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea www.reconditionariinjectoare.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.reconditionariinjectoare.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Produsele se pot returna doar daca sunt sigilate, in ambalajul original primit la livrare si daca nu au fost utilizate sau testate, deoarece fac parte din produsele care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii clientilor sau din motive de igiena, odata ce au fost desigilate.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

– de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat si sigilat. Plata trasnportului retur prin curierat, se face de catre dumenavoastra.

– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

– certificate de garantie extinsa;

– produse nesigilate sau desigilate.

Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.reconditionariinjectoare.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.reconditionariinjectoare.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.reconditionariinjectoare.ro cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.reconditionariinjectoare.ro.

www.reconditionariinjectoare.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. www.reconditionariinjectoare.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.reconditionariinjectoare.ro dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

Publicitatea

www.reconditionariinjectoare.ro poate afisa in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.reconditionariinjectoare.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

www.reconditionariinjectoare.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: electronicdieselsistem@yahoo.com sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

 Prezentarea ofertei

SC ELECTRONIC DIESEL SISTEM SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.reconditionariinjectoare.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.reconditionariinjectoare.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.reconditionariinjectoare.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

Informatiile continute in acest site, precum: imagini, grafica, poze, clipuri video, texte si alte materiale care apar postate au caracter informativ si orientativ si pot suferi modificari.

Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul. Fotografiile ambalajelor pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe acest site. 


Oferte servicii : Reparatii injectoare / Reconditionari injectoare / Rectificat injectoare / Restaurat injectoare / Reparatii injectoare Buzau / Reconditionat injectoare Buzau / Reconditionari injectoare Bosch / Reparatii injectoare Bosch / Reparatii injectoare Delphi / Reparatii injectoare pompe duze / Reparat injectoare pompa duza / Reparatii injectoare Diesel / Service injectoare Delphi Buzau / Service injectoare Bosch Buzau / Calibrat injectoare / Testat injectoare pe banc / Banc injectoare test / Recodat injectoare in calculatorul de motor / Pret injectoare / Lista preturi injectoare / Cele mai bune oferte la injectoare / Atelier injectoare in Buzau / Reparatii injectoare Maracineni / Reparatii injectoare Maracineni Buzau / Reparatii injectoare Vw Audi / Reparatii injectoare Vw Passat / Reparatii injectoare Audi / Reparatii injectoare Skoda / Reparatii injectoare Seat / Reparatii injectoare Ford Galaxy / Reparatii injectoare Vw Sharan / Reparatii injectoare Vw T5 / Reparatii injectoare Vw Polo / Reparatii injectoare Vw Touareg / Reparatii injectoare Vw Touran / Reparatii injectoare Vw Crafter / Reparatii injectoare Vw Caddy